AROMATEKA

Oživite Um, Tijelo i Dušu: Iskusite čaroliju naših  WELLNESS Ulja za Masažu!

U svijetu ubrzanog životnog ritma, stresa i sve većih zdravstvenih izazova, pronalaženje mira i ravnoteže postaje iznimno važno za naše tijelo i um. Filozofija wellnessa postala je ključan koncept za mnoge koji traže načine da povrate svoju tjelesnu i mentalnu snagu. U srcu te filozofije leži holistički pristup, koji nas vodi prema optimalnoj ravnoteži tijela, uma i duha, te donosi visoku razinu dobrobiti i zadovoljstva.
Upravo s tom idejom i uz bogato iskustvo u području prirodnih terapija, Aromateka Eskulap stvorila je masažna ulja vrhunske kvalitete. Ta ulja namijenjena su ne samo za upotrebu u wellness centrima i kozmetičkim salonima, već i za osobnu upotrebu u domu, omogućujući svakom pojedincu da se pobrine za svoje zdravlje i ljepotu.

Jedna od posebnosti Aromateka Eskulap ulja je što većina sadrži kombinaciju pažljivo odabranih eteričnih ulja koja pružaju specifične koristi. Na primjer, SILHOUETTE, naše anticelulitno ulje, sadrži mješavinu eteričnih ulja himalajskog cedra, čempresa, borovice i ružmarina 1,8-cineol, što ga čini idealnim za njegu kože sklone nakupljanju celulita. Potiče prokrvljenost kože i pomaže u održavanju vitke linije s efektom učvršćivanja.

 

S druge strane, MAGIC TOUCH je čarobna mješavina eteričnih ulja koja potiče sva osjetila, djeluje umirujuće i regenerira kožu, pružajući vam osjećaj potpune relaksacije. Dok RELAX masažno ulje kombinira antistresna eterična ulja poput lavande, naranče i himalajskog cedra, usklađujući tijelo, um i duh, te vam pruža trenutke potpunog mira.

Ulje za masažu Badem

15,56  (117,24 kn)
Wellness ulje badema za sve vrste masaže.

Ulje za masažu Badem 5l

73,08  (550,62 kn)
Wellness ulje badema za sve vrste masaže.

Ulje za masažu Badem Kokos

16,79  (126,50 kn)
Jednostavna kombinacija dvaju baznih ulja odličnih za njegu kože, bogata nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima.

Ulje za masažu Badem Limun

18,46  (139,09 kn)
Ulje koje potiče cirkulaciju, osvježava i daje jasnoću.

Ulje za masažu Badem Naranča

16,79  (126,50 kn)
Njeguje, umiruje, ublažava stres. Eterično ulje naranče koristi se za njegu upaljene, dehidrirane i oštećene kože, a razgrađuje i masne stanice.

Ulje za masažu Magic Touch

19,84  (149,48 kn)
Izvrsna mješavina eteričnih ulja koja potiče sva naša osjetila. Djeluje umirujuće, regenerira i njeguje kožu.

Ulje za masažu Relax

17,55  (132,23 kn)
Relax masažno ulje mješavina je pomno odabranih antistresnih ulja. Umirujuća i ”brižna” lavanda upotpunjena eteričnim uljem naranče i himalajskog cedra uravnotežuje tijelo, um i duh.

Ulje za masažu Silhouette

19,84  (149,48 kn)
Anticelulitno ulje sadrži mješavinu eteričnih ulja himalajskog cedra, čempresa, borovice i ružmarina 1,8-cineol za njegu kože sklone nakupljanju celulita. Potiče prokrvljenost kože. Pomaže održavanju vitke linije s efektom učvršćivanja.

Ulje za masažu Soja

6,50  (48,97 kn)
Wellness ulje soje za sve vrste masaže.