AROMATEKA

Otkrijte Tajne Prirodne Zaštite: Florestin Prirodni Repelent

Dragi naši Facebook prijatelji,

Jeste li spremni za uzbudljivu avanturu u svijetu prirodne zaštite od komaraca? Predstavljamo vam Florestin prirodni repelent – vašeg  najboljeg prijatelja u borbi protiv dosadnih komaraca, omogućujući vam da uživate u svakom trenutku prirode bez nepoželjnih zvukova zujanja.

Prilikom formuliranja Florestina vodili smo se pravilom: "Manje je više". Stvorili smo njegujući repelent koji ne samo da vas štiti od komaraca, već i njeguje vašu kožu. Bez alkohola i bez vode, naš repelent se ističe kao savršen izbor za one koji traže zaštitu i hidrataciju u istom proizvodu.

Ključni sastojak koji čini Florestin tako učinkovitim je Citriodol. Citriodol dolazi iz eteričnog ulja Limunskog eukaliptusa ( lat. Eucalyptus Citriodora ) i  priznat je po svojim repelentnim svojstvima. Citriodol se dokazao kao izuzetno učinkovit u odbijanju komaraca, osiguravajući vam udobnost i slobodu dok istražujete otvorene prostore.

Citriodol - što ga čini posebnim? Citriodol ne samo da odbija komarce, nego odbija i druge insekte. Ima osvježavajući citrusni miris koji će vas podsjetiti na svježinu prirode. Ovaj prirodni repelent je nježan prema koži, a istovremeno iznimno učinkovit u držanju komaraca na sigurnoj udaljenosti.

 

Prednosti Citriodola:

  1. Prirodna alternativa: Citriodol je izvorno dobiven iz prirodnih izvora, čineći ga idealnim izborom za one koji preferiraju prirodne proizvode i žele izbjeći kemikalije.
  2. Učinkovitost: Istraživanja su pokazala da je Citriodol iznimno učinkovit u odbijanju komaraca i drugih dosadnih insekata, omogućujući vam da uživate u vanjskim aktivnostima.

 No tu ne stajemo! Upoznajte i drugi sastojak Florestin repelenta - Cetiol Ultimate.

Cetiol Ultimate je ključni sastojak našeg repelenta koji osigurava ne samo zaštitu od komaraca, već i hidrataciju vaše kože. Cetiol Ultimate pruža osjećaj glatke i njegovane kože, što ga čini ne samo sredstvom za zaštitu, već i savršenim saveznikom za vašu kožu.

Uz Florestin Prirodni Repelent, možete uživati u svim čarima prirode bez brige o neželjenim gostima. Šetnje šumom, opuštanje na plaži, kampiranje pod zvijezdama - sve su to trenuci u kojima možete neometano uživati.

 

Florestin 50 ml

10,00  (75,35 kn)
Florestin je pripravak nastao u suradnji sa znanstvenicima na koji smo posebno ponosni. To je inovativan repelent jedinstvenog 100% prirodnog sastava pogodan za cijelu obitelj i kućne ljubimce. Naziv je izvedenica krilatice Flora est in (Priroda je in)  i poziva upravo na to – siguran i opušten boravak u prirodi. Ako želite bezbrižno uživati na plaži u hladu borova, proplanku ispred šatora ili svom balkonu na petom katu, Florestin će vas 100% štititi od insekata, ali i čuvati zdravlje. Florestin nema sintetskih spojeva i svaka je tvar odabrana pomno – da nije zabilježeni alergen, nema toksičnog djelovanja i ne nadražuje kožu. To je i po mnogočemu inovativan preparat. Za razliku od ostalih prirodnih repelenata koji se moraju mnogo češće nanositi, Florestin pruža zaštitu 6-8 sati. Njegova djelotvorna tvar citriodiol odbija široki spektar insekata: djeluje protiv svih vrsta komaraca, krpelja, muha, mušica i brojnih drugih insekata koji boravak u prirodi mogu učiniti neugodnim. Florestin nema alergena, a siguran je i za primjenu na koži trudnica i male djece (nije za uporabu kod djece mlađe od 6 mjeseci). Budući da nema alkohola, pogodan je i za osobe osjetljive kože. Osobe s posebno osjetljivom kožom mogu ga nanositi na odjeću jer nema vode i nemastan je pa ne ostavlja nikakve tragove na odjeći. Formuliran je i za sigurnu primjenu na životinjama, pružajući im jednaku zaštitu kao i njihovim vlasnicima.