AROMATERAPIJA

Ulje NO. 1 – posebna snaga za posebna vremena

Kreirano u pandemiji i protiv nje

Uljne mješavine posebno su kreirane kombinacije eteričnih ulja namijenjene za određenu svrhu. Pomno odabrana ulja u sinergiji imaju pojačano i specifično djelovanje pa je za kreiranje uljnih mješavina važno bogato aromaterapijsko znanje i iskustvo.

Kad je započela pandemija koronavirusa, u vrijeme nedostatka dezinfekcijskih sredstava, izolacije, neizvjesnosti, iščekivanja cjepiva, javila se potreba za prirodnim i snažnim sredstvom zaštite i liječenja koje nije izgubilo snagu ni aktualnost ni danas, posebno za sve one koji traže sigurna i prirodna rješenja. Fitoaromaterapeutkinja Lidija Delić, ravnateljica Učilišta Galbanum i direktorica Aromateke eskulap, kreirala je ulje No.1, jedinstvenu mješavinu četiriju najjačih antivirusnih i antibakterijskih ulja. Ulje je kreirano kao jedan snažan proizvod koji je jednostavan za upotrebu.

Koja ulja sadrži mješavina No. 1?

RAVENSARA (Cinnamomum camphora ct. cineol): Ulje bogato kemijskim spojem cineolom, nevjerojatno snažnog antivirusnog djelovanja a istodobno iznimno blago i neškodljivo. Ne iritira kožu, jedno od malobrojnih eteričnih ulja pogodnih za upotrebu i kod djece, prvi je odabir i za prevenciju i za pomoć kod virusne infekcije.

ČAJEVAC (Melaleuca alternifolia): Poput ravensare, potpuno siguran za primjenu na koži, pogodan i za upotrebu kod djece. Čajevac ima izraženo antibakterijsko, antivirusno i protugljivično djelovanje, izvrstan je za dezinfekciju svih površina, kao i izradu kućnih dezinficijensa za ruke.

EUKALIPTUS GLOBULUS (Eucalyptus globulus): Svjetski poznati aromaterapeut dr. Jean Valnet objavio je da raspršena dvopostotna otopina eteričnog ulja eukaliptusa uništava čak 70 posto stafilokoka u zraku. Eukaliptus globulus ima snažno antiinfektivno, antibakterijsko i antivirusno djelovanje.

LIMUN (Citrus limon): Eterično ulje limuna snažan je antiseptik i antivirotik, ugodna i osvježavajućeg mirisa koji podiže raspoloženje i poboljšava imunitet.

Ulje No. 1 koristi se za dezinfekciju, zaštitu, prevenciju i liječenje virusnih oboljenja, a ima i svoje psihoenergetsko djelovanje – omogućava da u okolnostima koje nas ograničavaju dišemo i živimo punim plućima.

Eskulap – Mješavina eteričnih ulja

5,31  (40,01 kn)
Eskulap ulje Mješavina ulja kreirana za pomoć dišnom sustavu. Idealno ulje za inhalaciju, sadrži paprenu metvicu (odlična za gornji dišni sustav, osobito sinuse), eukaliptus globulus (gornji dišni sustav, ali i grlo), limun (antiseptik, poboljšava imunitet) te bor (odlično djeluje na donji dišni sustav i duboko prodire u pluća). Eskulap ulje idealno je za difuzer i inhalaciju, pomaže kod prehlada, viroza, antibakterijsko je, antivirusno, a posebno se preporučuje osobama koje pate od problema sa sinusima.

№ 1 – Mješavina eteričnih ulja

8,63  (65,02 kn)
Ulje No.1 mješavina je četiriju najjačih antivirusnih i antibakterijskih ulja, kreirana u pandemiji koronavirusa kao jedan snažan proizvod koji je jednostavan za upotrebu. Preporučljivo je za dezinfekciju, zaštitu, prevenciju.

 Mješavina No. 1 sadrži sljedeća ulja:

RAVENSARA - Cinnamomum camphora ct cineol  je ulje bogato kemijskim spojem cineolom i iznenađujuće je blago i neškodljivo. Snažnog antivirusnog djelovanja, vrlo blago (ne iritira kožu) i pogodno za korištenje i kod djece, čini ga jednim od prvih odabira i za prevenciju i za pomoć kod virusne infekcije.

ČAJEVAC -  Melaleuca alternifolia kao i ravensara, potpuno siguran za primjenu na koži, pogodan i za upotrebu kod djece. Čajevac ima izraženo antibakterijsko, antivirusno i protugljivično djelovanje, izvrstan je za dezinfekciju svih površina, kao i izradu kućnih dezinficijensa za ruke.

EUKALIPTUS - Eukaliptus globulus (Eucalyptus globulus). Eukaliptus globulus ima snažno antiinfektivno, antibakterijsko i antivirusno djelovanje. Svjetski poznati aromaterapeut dr. Jean Valnet objavio je da raspršena 2%-tna otopina eteričnog ulja eukaliptusa globulusa uništava 70% stafilokoka u zraku!

LIMUN - Citrus limon eterično ulje limuna snažan je antiseptik i antivirotik ugodna i osvježavajućeg mirisa koji podiže raspoloženje i poboljšava imunitet.  

Relax – Mješavina eteričnih ulja

5,31  (40,01 kn)

Relax  mješavina je pomno odabranih antistresnih ulja mandarine, sandala, ylanga, himalajskog cedra, naranče.