WOOCOMMERCE

PRODUCTS ON SALE

Products with sale prices

Baza za afrički crni sapun 11,5 kg

69,79  (525,83 kn)
Biljna baza izrađena od prirodnog afričkog crnog sapuna iz Gane. Sadrži prirodni shea maslac i kokosovo ulje, bogata prirodnim mineralima

Baza za losion

5,48  (41,29 kn) 33,84  (254,97 kn)
Načinjena uporabom inovativnog, prirodno dobivenog emulgatora, ova baza je potpuno formuliran koncentrat za losion. U bazu se može dodati 8-12 % raznih ulja, hladno umiješanih, a pogodna je za sve tipove kože. U bazu je dovoljno dodati biljna ulja, mirise ili druge dodatke da biste dobili različite kombinacije gotovih losiona. Tekstura je baršunasta, a pogodna je i za bočice i za dozatore s pumpicama. Nije joj potrebno dodavati zgušnjivač.

Baza za maslac za tijelo

2,73  (20,57 kn) 40,71  (306,73 kn)
Bogata i kremasta, baza za maslac za tijelo izrađena je od suncokretova ulja, shea maslaca i kakao maslaca. Bijela je, neprozirna i namijenjena njezi normalne i suhe kože. Dovoljno ju je zagrijati i dodati boju, miris ili eterična ulja da biste dobili fini maslac za tijelo prema svom ukusu i potrebama. Brzo se i dobro se upija, ne ostavlja masni sloj na koži, nego ju čini mekom i glatkom. Nije joj potrebno dodavati zgušnjivač.

Baza za regenerator

7,25  (54,63 kn) 10,52  (79,26 kn)
Organska COSMOS certificirana baza regeneratora za kosu. Napravljena od shea maslaca, ulja jojobe, suncokreta, masline i kokosa. Jednostavna za korištenje, prethodno zgusnuta i potpuno formulirana, obogaćena hranjivim emolijensima. Kombinirajte eterična ulja ili druge dodatke kako biste stvorili jedinstveni regenerator za kosu za različite tipove kose. Vegan and cruelty free. RSPO MB certifikat.

Organska baza od palmina i kokosova ulja 1 kg OMP

9,24  (69,62 kn)

Organska baza, od palminovog i kokosovog ulja, certificirana je od Cosmosa. Većina ulja je iz organskog uzgoja.