Strukturni fondovi

Aromateka Eskulap d.o.o. Prozirna glicerinska baza 11.5kg ST Prozirna sapunska baza je od biljnog glicerina i koristi se za izradu prozirnih sapuna... Product #: PR8I based on 0 reviews Regular price: $455.40 $455.40 16

Prozirna glierinska baza 11.5kg

Proizvođač: Aromateka Eskulap d.o.o.
Šifra proizvoda: PR8I
Raspoloživost: 16
Težina: 11.50kg

Cijena: 569.25 kn

Dostupne varijante

Pakiranje:
- +

Prozirna sapunska baza je od biljnog glicerina i koristi se za izradu prozirnih sapuna.

 

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Aromateka Eskulap d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Prije primjene bilo kakvog oblika, na bilo koji način, aromaterapije (eterična ulja, hidrolati, biljna ulja pomiješana s eteričnim uljima, ekstrakti biljaka i slično) potrebno je savjetovati se s liječnikom / fitoaromaterapeutom i stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije korisnika u rubrici "KOMENTARI" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Aromateka Eskulap nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode. 

 

Sapunska baza
Sastav Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate
Osnovni sastojci Glicerin
Zemlja porijekla Engleska
Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 9:00 - 16:00h