Strukturni fondovi

Aromateka Eskulap d.o.o. Petitgrain (Citrus bigaradia) Pakiranje: 10 ml Botanički naziv: Citrus bigaradia (Citrus aurantium var. amara) Porodica: Rutaceae Petit grain gork.. Product #: 0107 based on 0 reviews Regular price: $40.00 $40.00 171

Petitgrain

Proizvođač: Aromateka Eskulap d.o.o.
Šifra proizvoda: 0107
Raspoloživost: 171
Težina: 10.00 ml

Cijena: 50.00 kn

- +

Botanički naziv: Citrus bigaradia (Citrus aurantium var. amara)
Porodica: Rutaceae

Petit grain gorke naranče treće je ulje dobiveno od drveta gorke narače.

Indikacije i djelovanje:

Vrlo je jak spazmolitik i indicirano je kod mišičnih grčeva i bolova,regeneraciju kože, tretiranje opekotina, akni. Petiti grain je ulje odabira za sve bolove i grčeve mišičnog sustava koji su uzrokovani nervnom, emocionalnom napetošću. Ova esencija opušta um, harmonizira nervni sustav i pomaže otpuštanju zatočenih emocija koje se manifestiraju na bolovima naročito ramena i gornjeg dijela leđa. Dobro je za tretiranje nesanice, uzrokovane tjeskobom, te za astmu i druge tegobe dišnog sustava koji u svojoj pozadini opet imaju emotivnu podlogu. Djeluje kao snažan nervni tonik, poboljšava arterijsku cirkulaciju, ali nema stimulirajuće djelovanje zbog prisustva estera koji mu daju balansirajuće djelovanje.

Petit grain je ulje koje je primjereno za osobe koji pate od dubokih emotivnih povreda, koje su izgubile radost življena i osmjeh na licu, ono otvara, omogućuje lakše opraštanje sebi i drugima uvodi radost u naš život i vraća osmjeh na lice.

 

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Aromateka Eskulap d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Prije primjene bilo kakvog oblika, na bilo koji način, aromaterapije (eterična ulja, hidrolati, biljna ulja pomiješana s eteričnim uljima, ekstrakti biljaka i slično) potrebno je savjetovati se s liječnikom / fitoaromaterapeutom i stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije korisnika u rubrici "KOMENTARI" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Aromateka Eskulap nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode. 

 

Želiš saznati više o eteričnim uljima i kako ih pravilno koristiti? Imamo pravo rješenje za Vas. Učilište Galbanum!

Galbanum je Učilište terapijskih vještina koje uspješno djeluje već  10 godina. Učilište kontinuirano proširuje ponudu programa edukacije vodeći računa da su u skladu s trendovima i potrebama tržišta. Programi Učilišta su pomno kreirani i prilagođeni, sastoje se od teoretske i praktične nastave koju izvode vrhunski predavači i voditelji programa koji nesebično prenose svoje znanje polaznicima. Svi predavači svoja terapeutska znanja primjenjuju i praktično u svakodnevnici, odnoseći se holistički prema pojedincu te tretirajući njegovo zdravstveno stanje kao cjelinu.

Učilište je nazvano po žuto-zelenoj biljci Galbanum. Biljka se spominje u Starom zavjetu Biblije, Knjizi Izlaska, gdje su pronađeni recepti svetog tamjana koji je sadržavao Stacte (smirnu), tamjan i Onychu. Galbanum eterično ulje je posvećeno ulje za pomazanje, spominje se u egipatskim papirusima, koristilo se u medicinske svrhe i bilo je vrlo dragocjeno prilikom duhovne uporabe u vrijeme Egipćana. Koristili su ga za meditaciju te povećanje duhovne svijesti kroz srce i kruna čakru. Zbog visokog udjela monoterpena eterično ulje Galbanuma u stanju je reprogramirati na staničnoj razini.

Pomaže otpustiti stare ideale i sustave vjerovanja i prihvatiti nove programe; osobito one koji se odnose na duhovnost. Smiruje i uzemljuje, nježno nam daje smjer i traži od nas da se prepustimo božanskom te otvorimo srce. Duhovno je ulje koje se koristi za posredovanje i povećanje svijesti. Jedna od najzanimljivijih stvari o ovom ulju, je činjenica da je znatno povećava vibracijsku frekvenciju drugim uljima, unatoč činjenici da je njegova vlastita frekvencija nije vrlo visoka!

Tajništvo

Adresa: Nova cesta 4, Zagreb
tel: (+385) 01/3794-568
Web: www.galbanum.hr
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

GALBANUM logotipi 01

Eterično ulje
Botanički naziv Citrus bigaradia
Podrijetlo SAD
Uzgoj Konvencionalni uzgoj
Dobivanje Destilacija vodenom parom
Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 9:00 - 16:00h