Strukturni fondovi

O nama

AROMATEKA ESKULAP d.o.o. osnovana 2003.godine, posluje sa vizijom prezentacije i ponude hrvatskom tržištu 100% čistih eteričnih ulja, hladno prešanih baznih ulja, hidrolata, mirisnih mješavina... i sa afirmacijom najbolje kvalitete u magičnom svijetu mirisa. Sva su ulja testirana i posjeduju certifikate o čistoći i kemijskom sastavu.
 
Nudimo vam više od 130 vrsta eteričnih ulja, desetak vrsta baznih ulja i hidrolata, uz stručan savjet aromaterapeuta pri izboru.
 

U sklopu svojih djelatnosti osnovali smo 2005. godine CENTAR ZA PROFESIONALNU AROMATERAPIJU, u kojem poštujemo individualnost i suptilnost svakog pojedinca, uvažavajući njegov fizički status, njegove emocije i mentalne stavove. U tome leži tajna i ljepota aromaterapije, jer njegujemo, prepoznajemo i podržavamo pojedinca na individualnom putu prema psihofizičkoj ravnoteži.

Aromaterapeutska masaža je jedinstvena masaža koju čine elementi švedske masaže, limfne drenaže, neuromuskularne masaže, akupresure i tehnike disanja. Provodi se kroz ciljanu upotrebu eteričnih ulja i „body work“ tehniku, u svrhu opuštanja, relaksacije, balansiranja i stimuliranja tjelesnih funkcija i emocija.

Aromaterapija ima dugu i bogatu povijest. Ljekovitost eteričnih ulja bila je poznata starim civilizacijama i kroz povijest su ostali mnogobrojni zapisi u kojima se očituje prihvaćanje pozitivnog djelovanja eteričnih ulja na tijelo i vjerovanje da eterična ulja podižu ljudski duh na drugu razinu svijesti.

Najbolje je da predstavimo veličinu i snagu aromaterapije rečenicom Hipokrata:

Put do zdravlja osigurava svakodnevna aromaterapeutska kupka i masaža mirisnim uljima.

U neposrednom radu sa ljudima, i nakon niza održanih tečajeva, radionica i predavanja, uvidjevši da su ljudi "željni" znanja,  pokrenuli smo projekt za obrazovanje odraslih osoba iz područja prirodnih terapija.

2006. godine Aromateka Eskulap proširuje svoje područje djelatnosti osnivanjem i registriranjem na Trgovačkom sudu Ustanovu za obrazovanje odraslih GALBANUM.

Okupljen je tim stručnjaka i rezultat je izrada različitih nastavnih programa sa zajedničkom karakteristikom praktične primjene prirodnih terapija te sve programe možemo opisati sa dvije riječi...

... povratak prirodi

Galbanum je Učilište terapijskih vještina koje uspješno djeluje već  10 godina. Učilište kontinuirano proširuje ponudu programa edukacije vodeći računa da su u skladu s trendovima i potrebama tržišta. Programi Učilišta su pomno kreirani i prilagođeni, sastoje se od teoretske i praktične nastave koju izvode vrhunski predavači i voditelji programa koji nesebično prenose svoje znanje polaznicima. Svi predavači svoja terapeutska znanja primjenjuju i praktično u svakodnevnici, odnoseći se holistički prema pojedincu te tretirajući njegovo zdravstveno stanje kao cjelinu.

Učilište je nazvano po žuto-zelenoj biljci Galbanum. Biljka se spominje u Starom zavjetu Biblije, Knjizi Izlaska, gdje su pronađeni recepti svetog tamjana koji je sadržavao Stacte (smirnu), tamjan i Onychu. Galbanum eterično ulje je posvećeno ulje za pomazanje, spominje se u egipatskim papirusima, koristilo se u medicinske svrhe i bilo je vrlo dragocjeno prilikom duhovne uporabe u vrijeme Egipćana. Koristili su ga za meditaciju te povećanje duhovne svijesti kroz srce i kruna čakru. Zbog visokog udjela monoterpena eterično ulje Galbanuma u stanju je reprogramirati na staničnoj razini.

Pomaže otpustiti stare ideale i sustave vjerovanja i prihvatiti nove programe; osobito one koji se odnose na duhovnost. Smiruje i uzemljuje, nježno nam daje smjer i traži od nas da se prepustimo božanskom te otvorimo srce. Duhovno je ulje koje se koristi za posredovanje i povećanje svijesti. Jedna od najzanimljivijih stvari o ovom ulju, je činjenica da je znatno povećava vibracijsku frekvenciju drugim uljima, unatoč činjenici da je njegova vlastita frekvencija nije vrlo visoka!

Tajništvo

Adresa: Nova cesta 4, Zagreb
tel: (+385) 01/3794-568
Web: www.galbanum.hr
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

GALBANUM logotipi 01

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 9:00 - 16:00h