Strukturni fondovi

Aromateka Eskulap d.o.o. Monoi ulje Ylang Ylang Pakiranje: 120 ml MONOI ULJE Sveta ulja Polinezije Čudotvoran macerat tahićanske gardenije (Gardenia Tahitiana) i ko.. Product #: PRMON based on 0 reviews Regular price: $87.20 $87.20 299

Monoi ulje Ylang Ylang

Proizvođač: Aromateka Eskulap d.o.o.
Šifra proizvoda: PRMON
Raspoloživost: 299
Težina: 120.00g

Cijena: 109.00 kn

- +

MONOI ULJE

Sveta ulja Polinezije

Čudotvoran macerat tahićanske gardenije (Gardenia Tahitiana) i kokosovog ulja (Cocos Nucifera) podrijetlom s koraljnih otoka Tahitija, s nježnim mirisom svježih cvjetova odobranih biljaka; tiare, ylang ylang, sandal, vanilija i kokos. Izvrstan u njezi i obavljanju kože i kose. Monoi de Tahiti je prvi prirodni kozmetički proizvod u svijetu sa zaštićenom oznakom podrijetla. Ova oznaka na proizvodu jamči kvalitetu procesa proizvodnje te kvalitetu i autentičnost svih sastojaka u proizvodu, koji moraju biti isključivo polinezijski.

 

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Aromateka Eskulap d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Prije primjene bilo kakvog oblika, na bilo koji način, aromaterapije (eterična ulja, hidrolati, biljna ulja pomiješana s eteričnim uljima, ekstrakti biljaka i slično) potrebno je savjetovati se s liječnikom / fitoaromaterapeutom i stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije korisnika u rubrici "KOMENTARI" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Aromateka Eskulap nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode. 

 

Eterično ulje
Podrijetlo Tahiti
Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 9:00 - 16:00h