Strukturni fondovi

Aromateka Eskulap d.o.o. Kana (Lawsonia inermis) Pakiranje: 100 g KANA Bojanje kose Prah kane istresite u staklenu ili plastičnu posudu te pomiješajte s dovoljnom k.. Product #: PR604 based on 0 reviews Regular price: $93.60 $93.60 296

Kana "Body art" kvaliteta

Proizvođač: Aromateka Eskulap d.o.o.
Šifra proizvoda: PR604
Raspoloživost: 296
Težina: 100.00g

Cijena: 117.00 kn

- +

KANA

Bojanje kose

Prah kane istresite u staklenu ili plastičnu posudu te pomiješajte s dovoljnom količinom tople vode i sokom jednog limuna, kako bi dobili smjesu gustoće jogurta. Posudu nepropustno zatvorite i smjesu pustite na sobnoj temperaturi 24 sata kako bi se izlučio pigment. Kanu nanosite na čistu i suhu kosu sa zaštitnim rukavicama. Nakon nanošenja kosu omotajte s prozirnom folijom i pustite djelovati 4 sata. Kosu nakon toga operete i posušite.

"Body art" kanu možete koristiti i za crtanje po tijelu (mehndi).

Napomena: Prah se ne smije mješati s vrućom vodom iznad 42°C. Završna boja kose dobije se nakon 48 sati. Smjesi kane koju pripremamo za mješanje s indigom ne dodajemo limunov sok.

 

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Aromateka Eskulap d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Prije primjene bilo kakvog oblika, na bilo koji način, aromaterapije (eterična ulja, hidrolati, biljna ulja pomiješana s eteričnim uljima, ekstrakti biljaka i slično) potrebno je savjetovati se s liječnikom / fitoaromaterapeutom i stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije korisnika u rubrici "KOMENTARI" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Aromateka Eskulap nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode. 

 

Eterično ulje
Podrijetlo Indija
Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 9:00 - 16:00h