Strukturni fondovi

Dostava i troškovi

Robu isporučujemo samo na području RH!

Dostava je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 700,00 kn.

Za narudžbe ispod 700,00 kn troškovi dostave iznose 35 kn.

Također sve proizvode moguće je i osobno preuzeti u tom slučaju poštarina se ne naplaćuje!

Naručene artikle šaljemo Hp poštom kao paket, u pravilu idući dan od dana narudžbe odnosno uplate, a najkasnije u roku 3-5 radnih dana od dana narudžbe odnosno uplate. Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka.

ADRESA ISPORUKE

Molimo da za adresu isporuke navedete onu na kojoj netko može preuzeti pošiljku radnim danom do 16:00h. To može biti Vaša adresa na poslu (u tom slučaju u kućicu adresa - dodatni podatak unesite naziv tvrtke u kojoj radite), adresa susjeda i sl. Iznimno je bitno da u obrascu narudžbe ostavite kontakt broj na koji Vas se može dobiti!

PRIJENOS VLASNIŠTVA I OBVEZE KUPCA

Prijenos vlasništva nad naručenom robom nastaje u trenutku predaje pošiljke dostavnoj službi. AROMATEKA ESKULAP d.o.o. nije odgovorna u slučaju da niste unijeli adresu dostave ispravno, te iz tog razloga paket nije došao na odredište. AROMATEKA ESKULAP d.o.o. nije odgovorna ukoliko niste dobili obavijest o promjeni statusa narudžbe/slanju pošiljke zbog postavki Vašeg e-mail servisa.

U slučaju da niste prisutni na adresi dostave, Vaša je odgovornost preuzeti paket u vremenskom razdoblju koje određuje dostavna služba (Hp pošta).

VAŽNO: Ukoliko Vam paket ne stigne u roku od 3 radna dana od primitka obavijesti da je pošiljka otpremljena, Vaša je dužnost da nas kontaktirate kako bismo mogli provjeriti gdje se nalazi pošiljka.

Ukoliko ne preuzmete paket u vremenskom periodu koji određuje Hp pošta (obično 5 dana) bez obzira na razloge ne preuzimanja (uključujući i nedobivanja obavijesti o prispijeću pošiljke u poštanski sandučić) i paket bude vraćen pošiljatelju, zadržavamo pravo da naplatimo troškove povrata paketa i troškove ponovnog slanja paketa na željenu adresu (bez obzira da li je prvobitna dostava ulazila u kategoriju besplatne dostave ili ne).

Dužnost Kupca je da osigura informacije o dostavnoj adresi i eventualnim dodatnim detaljima vezano uz dostavu (na primjer radno vrijeme tvrtke kojoj se dostavlja roba, dodatni opisi dostavne adrese ukoliko odredište nije potpuno jasno iz adrese). U slučaju odsustva takvih informacija, Prodavatelj će organizirati dostavu robe na najbolji način, ali tada ne prihvaća bilo kakvu odgovornost vezano za rok isporuke i rizike dostave.

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 9:00 - 16:00h