Strukturni fondovi

Aromateka Eskulap d.o.o. Baza s tri maslaca (karite,kokos,mango) 1 kg TB Sapunska baza na biljnoj bazi, s dodatkom maslaca visoke kvalitete - karite, kokos i mango.  Hrani i.. Product #: PR10I based on 0 reviews Regular price: $63.72 $63.72 2 - 3 Days

Baza s tri maslaca (karite,kokos,mango) 1 kg TB

Proizvođač: Aromateka Eskulap d.o.o.
Šifra proizvoda: PR10I
Raspoloživost: 2 - 3 Days
Težina: 1.00kg

Cijena: 79.65 kn

Sapunska baza na biljnoj bazi, s dodatkom maslaca visoke kvalitete - karite, kokos i mango.  Hrani i čisti kožu.  Omekšava je i vraća prirodnu ravnotežu koži.

 

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Aromateka Eskulap d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Prije primjene bilo kakvog oblika, na bilo koji način, aromaterapije (eterična ulja, hidrolati, biljna ulja pomiješana s eteričnim uljima, ekstrakti biljaka i slično) potrebno je savjetovati se s liječnikom / fitoaromaterapeutom i stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije korisnika u rubrici "KOMENTARI" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Aromateka Eskulap nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode. 

 

Sapunska baza
Sastav Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate,
Osnovni sastojci glicerin, karite maslac, mango maslac i kakao maslac
Zemlja porijekla Engleska
Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 9:00 - 16:00h