AROMATEKA

Popust od 3. do 13. lipnja !!!

S radošću vam donosimo fantastične vijesti koje će sigurno uljepšati vaš dan. Imamo nevjerojatne popuste od 15% posto na tri naša najtraženija proizvoda: Florestin prirodni repelent, Elemi prirodni dezodorans i Raindrop set ( za izvođenje masaže Raindrop tehnikom ).

  1. Florestin repelent: Naš iznimno učinkovit Florestin repelent je vaš idealni pratitelj koji će odbiti dosadne komarce i insekte. Florestin je nezaobilazan preparat koji vam osigurava bezbrižan boravak u prirodi. 

  2. Elemi prirodni roll on dezodorans: Znojenje je prirodan proces, ali neugodan miris ne mora biti. Predstavljamo vam naš Elemi prirodni dezodorans, izrađen od najfinijih sastojaka koji pružaju svježinu tijekom cijelog dana dok istovremeno njeguju vašu kožu. Upoznajte i  prihvatite moć prirode

  3. Osvježite tijelo i duh s Raindrop setom:  Ova posebno osmišljena kolekcija je idealna za Raindrop masažu. Aromateka i Učilište Galbanum zajedno nude sve što je potrebno kako bi vaši klijenti uživali i doživjeli nevjerojatno iskustvo. Aromateka je pažljivo odabrala i pripremila kolekciju koja sadrži niz vrhunskih eteričnih ulja koja će podići  raspoloženje i potaknuti opuštanje.Učilište Galbanum organizira radionice Raindrop tehnike masaže.

Imajte na umu da je popust od 3. do 13 lipnja i zato ne odgađajte! Proslijedite informaciju prijateljima kako bi i oni mogli iskoristiti ovu ponudu i opskrbiti se potrebnim preparatima.

Elemi roll-on dezodorans

11,69  (88,08 kn)
Izuzetno ugodan i nježan, dezodorans svježeg mirisa i jedinstvene kombinacije eteričnih ulja paprene metvice, čajevog drva, prave lavande, mire i dr. Sok lista biljke Aloe arborescens i koloidna zob njeguje osjetljivu kožu pazuha, a supstance prirodnog podrijetla uspješno sprečavaju razvoj neugodnog mirisa. Kad bismo pitali tijelo, odabralo bi dezodorans koji ga ne blokira u prirodnim funkcijama, ne opterećuje kemikalijama, ne stvara mu hormonsku zbrku niti ga dovodi u bilo kakav rizik od obolijevanja. kad bismo pitali tijelo, odabralo bi dezodorans koji bakterije, gljivice i neugodne mirise tjera na prirodan način i njeguje kožu. Kad bismo pitali tijelo, odabralo bi dezodorans koji sadrži eterična ulja da bi čitav dan uživalo u prekrasnim mirisima i aromaterapiji - ulja koja istodobno opuštaju, njeguju, vraćaju vitalnost i snagu.

Florestin 50 ml

10,00  (75,35 kn)
-15% na dva ili više Florestin repelenta. Popust se obračunava u košarici tijekom narudžbe.  Florestin je pripravak nastao u suradnji sa znanstvenicima na koji smo posebno ponosni. To je inovativan repelent jedinstvenog 100% prirodnog sastava pogodan za cijelu obitelj i kućne ljubimce. Naziv je izvedenica krilatice Flora est in (Priroda je in)  i poziva upravo na to – siguran i opušten boravak u prirodi. Ako želite bezbrižno uživati na plaži u hladu borova, proplanku ispred šatora ili svom balkonu na petom katu, Florestin će vas 100% štititi od insekata, ali i čuvati zdravlje. Florestin nema sintetskih spojeva i svaka je tvar odabrana pomno – da nije zabilježeni alergen, nema toksičnog djelovanja i ne nadražuje kožu. To je i po mnogočemu inovativan preparat. Za razliku od ostalih prirodnih repelenata koji se moraju mnogo češće nanositi, Florestin pruža zaštitu 6-8 sati. Njegova djelotvorna tvar citriodiol odbija široki spektar insekata: djeluje protiv svih vrsta komaraca, krpelja, muha, mušica i brojnih drugih insekata koji boravak u prirodi mogu učiniti neugodnim. Florestin nema alergena, a siguran je i za primjenu na koži trudnica i male djece (nije za uporabu kod djece mlađe od 6 mjeseci). Budući da nema alkohola, pogodan je i za osobe osjetljive kože. Osobe s posebno osjetljivom kožom mogu ga nanositi na odjeću jer nema vode i nemastan je pa ne ostavlja nikakve tragove na odjeći. Formuliran je i za sigurnu primjenu na životinjama, pružajući im jednaku zaštitu kao i njihovim vlasnicima.

Raindrop set

81,36  (613,01 kn)
Raindrop set sadrži eterična ulja i bazno ulje za kompletno izvođenje Raindrop tehnike (tehnike kišnih kapi).