Strukturni fondovi

Aromateka Eskulap d.o.o. Baza s tri maslaca (karite,kokos,mango) 1 kg TB Sapunska baza na biljnoj bazi, s dodatkom maslaca visoke kvalitete - karite, kokos i mango.  Hrani i.. Product #: PR10I based on 0 reviews Regular price: $63.72 $63.72 82

Baza s tri maslaca (karite,kokos,mango) 1 kg TB

Proizvođač: Aromateka Eskulap d.o.o.
Šifra proizvoda: PR10I
Raspoloživost: 82
Težina: 1.00kg

Cijena: 79.65 kn

- +

Sapunska baza na biljnoj bazi, s dodatkom maslaca visoke kvalitete - karite, kokos i mango.  Hrani i čisti kožu.  Omekšava je i vraća prirodnu ravnotežu koži.

 

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Aromateka Eskulap d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Prije primjene bilo kakvog oblika, na bilo koji način, aromaterapije (eterična ulja, hidrolati, biljna ulja pomiješana s eteričnim uljima, ekstrakti biljaka i slično) potrebno je savjetovati se s liječnikom / fitoaromaterapeutom i stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije korisnika u rubrici "KOMENTARI" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Aromateka Eskulap nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode. 

 

Sapunska baza
Sastav Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate,
Osnovni sastojci glicerin, karite maslac, mango maslac i kakao maslac
Zemlja porijekla Engleska
Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno

Veliki popust na eterična ulja, bazna ulja i hidrolate!!!

Odobravamo 25% na eterična ulja pakiranja 1ml, 5ml i 10ml, 20% na sva bazna ulja i hidrolate pakiranje  100ml. 10% popusta na sve kozmetičke i sapunske baze!

Akcija traje od 10.4.2020. - 20.4.2020. ili do isteka zaliha.

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 10:00 - 16:00h