Strukturni fondovi

  • Naslovnica
Aromateka Eskulap d.o.o. № 1 - Mješavina eteričnih ulja Mješavina eteričnih ulja:Ravensara kt.cineol, Čajevac, Eukaliptus Globulus, Limun.. Product #: 000D1 based on 0 reviews Regular price: $52.00 $52.00 92

№ 1 - Mješavina eteričnih ulja

Proizvođač: Aromateka Eskulap d.o.o.
Šifra proizvoda: 000D1
Raspoloživost: 92
Težina: 10.00 ml

Cijena: 65.00 kn

- +

Mješavina eteričnih ulja:
Ravensara kt.cineol, Čajevac, Eukaliptus Globulus, Limun

 

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Aromateka Eskulap d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Prije primjene bilo kakvog oblika, na bilo koji način, aromaterapije (eterična ulja, hidrolati, biljna ulja pomiješana s eteričnim uljima, ekstrakti biljaka i slično) potrebno je savjetovati se s liječnikom / fitoaromaterapeutom i stručnim medicinskim osobljem.

Recenzije korisnika u rubrici "KOMENTARI" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Aromateka Eskulap nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode. 

 

Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno

Kolektivni godišnji

Poštovani/e,
Zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, Aromateka Eskulap bit će zatvoreno u razdoblju od 3.8. – 17.8. Sve pristigle narudžbe bit će obrađene nakon 17.8.

Za sve informacije molimo vas kontaktirajte nas putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želimo vam ugodan odmor,

Aromateka Eskulap

shipping icon 01  Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Sve pošiljke šaljemo Hp poštom diljem Hrvatske.

telefon 2  Tel: +385 01 3794 568

Svakim radnim danom dostupni od 10:00 - 16:00h